Szinte szárnyal tovább a forint - Besegített a dollár is 2019.06.04

Jókora erősödéssel kezdte a hetet a magyar deviza az euróval szemben, így lassan nem a 330-as rekordgyenge árfolyamra, hanem a 320-as szintre lehet érdemes figyelni. A héten az EKB csütörtöki kamatdöntése hozhat mozgást a piacon, akárcsak az euró árfolyamában.

Bővebben

Esélye sincs talpra állni a forintnak - Már 327 felett az euró 2019.05.21

Továbbra sem talál magára a magyar deviza, vészesen közelíti a 330-as történelmi mélypontot az euróval szemben. Ha a következő napokban sem tud magára találni a forint, akkor akár reális veszély lehet ennek elérése is, ebből a szempontból a jövő keddi kamatdöntést lesz érdemes kiemelten figyelni.

Bővebben

Megindult a forint, háromhetes csúcsra húzták 2019.04.16

További kismértékű erősödéssel kezdte a keddi napot a forint az euróval szemben, így lassan a 320-at közelíti a jegyzés. Valószínűleg kemény ellenállás lesz a magyar deviza számára ez a lélektani szint, a kedvező nemzetközi hangulat hozhatja esetleg el az áttörést.

Bővebben

Nagy bejelentés készülhet: délután megszólal Matolcsy György 2019.03.26

A ma délutáni kamatdöntést követően 15 órától sajtótájékoztatót tart Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, amelyen Nagy Márton és Windisch László alelnökök is részt vesznek - olvasható a jegybank délelőtti meghívójában.

Bővebben