Latin-Amerika, a kriptovaluta tulajok fellegvára 2019.06.22

A kriptovaluta használata világszerte bővült, amit megerősített egy nemrégiben végzett kutatás is. A Statista által végzett felmérés azt mutatja, hogy a bajba jutott országok állampolgárai sokkal jobban kihasználják a decentralizált digitális pénz előnyeit, mint a virágzó országok állampolgárai.

Bővebben

Aggódik a pénzvilág a Libra miatt 2019.06.22

A közösségi média óriás Facebook bemutatta a jövő évben kibocsátásra kerülő Libra tokene leírását. Terveik szerint a felhasználók megvásárolhatják és tárolhatják a Librát egy online digitális pénztárcában, a Calibrában. A valuta a felhasználók között átutalható, illetve felhasználható számlák fizetésére vagy vásárlásra.

Bővebben

Egymillió dollár a fődíj bitcoinban, ha megoldod ezt a fejtörő játékot 2019.04.16

A Satoshi’s Treasure fejtörő játék titkos kulcsainak megtalálása esetén 1 millió dollár fődíj üti a markodat. A kulcsokat a világ több száz pontján rejtették el és a játékosok a végső megoldáshoz kénytelenek együttműködni és néha improvizálni.

Bővebben

Csökkenőben a bitcoin dominanciája – jöhetnek a bikák? 2019.03.23

A bitcoin dominanciája augusztus óta nem látott mélypontra esett. A Google Trends adatai szerint az érdeklődés 2018 áprilisa óta szintén nem volt ilyen alacsony. Vihar előtt állunk, vagy marad a status quo?

Bővebben